Nyhet

GAFFA ANBEFALER: MELLA synger om hjertesmerte i alle høstens farger på "Medicine"

"Medicine" er en perfekt hymne for sår hals, knuste hjerter og bladbelagte fortau - akkurat i det høstkulden virkelig begynner å sige opp buksebeina.

MELLA fra Trøndelag er aliaset til singer/songwriter og produsent Kristin Mella Myhrvold. I løpet av de siste årene har hun turnert mye med den elektroniske trioen han gaiden, som blant annet har ført til en fortjent spellemann-nominasjon. På sitt nye soloprosjekt får hun mer enn aldri før vist frem sitt personlige talent for fengslende og emosjonell musikk.

Fra 2021 har MELLA lagt hjertet sitt inn i å lage et debutalbum, ved å skrive og spille inn alt materialet uavhengig, hvor "Medicine" er andre singel sluppet i forkant av dette kommende albumet. Med en variert musikalske tilnærming benytter låtskriveren seg av en tydelig folk-inspirert sound blandet med visse elektroniske elementer, noe som resulterer i et mykt og deilig lydlandskap fullt av varme teksturer.  

"Medicine fordyper seg i de intense følelsene som kommer fra ulykkelig kjærlighet. Låten forteller historien om et tidlig forhold til noen som føles som ditt livs store kjærlighet, bare for å oppdage at vedkommende ikke føler det samme tilbake. Sangen fanger ødeleggelsen fra knuste drømmer, forvirring og en narkotikalignende avhengighet. En person sin tilstedeværelse blir som en altoppslukende substans man aldri får nok av." -- MELLA


ch-check it out:

 


 

LES OGSÅ: GAFFA ANBEFALER: Y is Nature finner opp "spion-pop" på sin debutsingel

ANNONCE