Nyhet

LIVE-COMEBACK: Marilyn Manson annonserer første turné på fem år

Den amerikanske rockstjernes karriere har været indstillet i flere år på grund af alvorlige overgrebsanklager

Han var en av de mest omtalte – og kontroversielle – rockestjernene på 90-tallet, med store verk som Antichrist Superstar (1996), Mechanical Animals (1998) og Holy Wood (2000) på samvittigheten. De siste tre årene har imidlertid Brian Warners karriere vært i beredskap etter at en rekke kvinner har anklaget sangeren for seksuelle og voldelige overgrep begått over lang tid.

Nå er imidlertid ventetiden over for fansen som har vært lojale mot Manson til tross for de verserende sakene. Marilyn Manson har nettopp annonsert en amerikansk turné for august og september sammen med bandet Five Finger Death Punch. Turen starter i Hersheypark, Pennsylvania, 2. august og avsluttes en måned senere i Texas.

Bølgen av alvorlige anklager mot Brian Warner begynte i januar 2021, da ekskjæresten og Westworld-skuespilleren Evan Rachel Wood stod frem med sine erfaringer med Warner mens de to datet tilbake på 00-tallet.


I 2022 regisserte Wood filmen Phoenix Rising, som presenterer hennes versjon av forholdet til Manson og hennes påfølgende kamp for å holde ham ansvarlig for hennes påståtte overgrep.

ANNONCE