Nyhet

ETTER VOLDTEKTSANKLAGER: Hjemmet til kjent rapper ransaket av politiet

Diddy var ikke selv hjemme da boligene hans i Miami og Los Angeles ble ransaket i går

I november ble den amerikanske rapperen Diddy, tidligere kjent som P. Diddy eller Puff Daddy, anklaget for seksuelle overgrep, doping og hevnporno. I går ble hjemmene hans i Los Angeles og Miami ransaket av amerikanske myndigheter, melder NBC News.

De alvorlige anklagene kommer fra Diddys eks-kjæreste, sangeren Cassie, som egentlig heter Casandra Ventura. Hun hevder i siktelsen at hun har blitt utsatt for fysisk og seksuelt misbruk i flere år, blant annet ved bruk av fysisk makt og euforiserende stoffer. Tiltalen nevner også at hun skal ha blitt voldtatt i 2018.

Deretter har Diddys advokat benektet anklagene. Det er siden inngått forlik i saken, hvis innhold ikke er kjent for offentligheten. Uken etter de første anklagene ble Diddy saksøkt igjen - denne gangen for å ha dopet og seksuelt overgrep en student i 1991.


I tillegg sier en kilde nær etterforskningen til NBC News at det også er anklager om seksuelt slaveri, voldtekt og distribusjon av ulovlige stoffer og skytevåpen. Det har vært holdt flere høringer i forbindelse med siktelsen, og myndighetene har flere planlagt. Rapperens representanter har ennå ikke svart på NBCs henvendelser.

Diddy har imidlertid blitt sett utenfor Miami-Opa Locka Executive Airport. Flyplassen brukes av rike mennesker som har sitt eget private jetfly. Ifølge flere amerikanske medier nektet myndighetene på flyplassen rapperen å fly. Ryktene sier at det var Diddys forsøk på å rømme.

ANNONCE