Nyhet

RYKTER: Linkin Park vurderer gjenforeningsturné

Det sjangeroverskridende rockebandet gikk på pause etter det tragiske dødsfallet til forsanger Chester Bennington i 2017, men kan nå være på vei tilbake.

Linkin Park høstet stor suksess på 2000-tallet og er et av de bestselgende bandene i samme periode. I 2017 ble musikkverdenen rystet av dødsfallet til forsanger Chester Bennington, og siden den gang har gruppen ligget lavt.

Nå går det rykter om en potensiell gjenforeningsturné i 2025, ifølge Billboard, og kilder hevder at Linkin Park leter etter en kvinnelig forsanger.

Under et radiointervju med Wired In The Empire avslørte Orgy-sanger Jay Gordon at han hadde hørt rykter om en gjenforening og at de hadde funnet en kvinnelig sanger. På et senere tidspunkt trakk han seg tilbake fra påstanden og sa: "Når det gjelder Linkin Park-sangeren, vet jeg ingenting om noe av det", og hevdet at uttalelsen hans var tatt ut av kontekst.


Tidligere har det også blitt sagt at Evanescence-sangerinnen Amy Lee blir navnet øverst på listen, noe hun selv har benektet, men var positiv til.

"Det høres fantastisk ut! De burde spørre meg om det. Jeg har ikke massevis av fritid, men jeg kan gjøre det på deltid," sa artisten den gang.

Linkin Park selv har ikke kommentert saken.


LES OGSÅ: Slik så det ut da Linkin Park spilte sin eneste konsert i Norge

ANNONCE