Nyhet

Ny lydavspiller lover det beste fra den digitale og analoge verdenen

Det er Astell & Kern som nå er klar med en hi-res-lydavspiller som nesten bringer rørforsterkeren tilbake

Navnet på den nye lydavspilleren fra Astell & Kern er SP3000T, og ifølge produsenten gir den brukeren alt det beste fra den digitale verdenen sammen med gledene fra en rørforsterker.

SP3000T er Astell & Kerns første system med trippel forsterkning, noe som gjør det mulig å velge mellom rørforsterker, en digital forsterker eller en miks av de to. Den har en 2,5mm, en 3,5mm og en 4,4mm port, og den skal også samtidig ha et flott design.

Grunnen til at Astell & Kern velger å gå etter lyden en tradisjonell rørforsterker leverer, er ifølge produsenten selv at en rørforsterker er kjent for å levere varm lyd, og det er også grunnen til at denne teknologien fremdeles finnes i veldig mange high-end-forsterkere.


Hvilken lyd du foretrekker, kan være veldig forskjellig alt ettersom hvilken musikk du spiller av, og derfor er det også spennende at Astell & Kern velger å blande disse to typene i deres nye avspiller.

Astell & Kern forteller at de rørene de bruker er doble Raytheon JAN6418MIL-SPEC vakuumrør, og at de skal levere en unik varm og beroligende lyd.

SP3000T er så heller ikke en lydavspiller for alle. Den er for de virkelig kresne audiofile, for den vil, som minimum, koste 31.000 kroner og kanskje enda mer.


LES OGSÅ: Da er Spotify HiFi rett rundt hjørnet, sier rykter

ANNONCE