Nyhet

Mann dømt – trakk ned buksene til artist under konsert

Under en spillejobb i Gøteborg dro en mann blant publikum ned buksene til sangeren slik at både penis og rumpe var synlig. Nå er en mann i 50-årene dømt for seksuell trakassering.

Ved en anledning under et firmaarrangement i Eriksbergshallen i fjor gikk sangeren i bandet ned fra scenen og sto på en stol, hvor han sang og spilte gitar.

"- Da kjenner jeg plutselig at buksene går ned til anklene. Jeg har ikke på meg undertøy, men jeg har gitaren på magen, noe som er til min fordel," sier artisten i politiavhør, ifølge Göteborgs-Posten .

Sangeren gikk tilbake til scenen mens han prøvde å trekke opp buksene, men gitaren falt og utøveren snublet. Han valgte da å avlyse spillejobben.


I en tekstmelding til avisen forteller artisten at han følte seg «virkelig ydmyket» og «frarøvet sikkerheten min».

Nå er mannen som dro ned buksene dømt for seksuell trakassering.Tingretten mener det er «en relativt alvorlig krenkelse av NNs fred og seksuelle integritet når hans kjønn og rumpe ble avslørt foran et stort publikum».

Mannen har forsvart hendelsen og sagt at buksene var tynne og gled overraskende lett ned. Han forteller også at han ikke visste at sangeren ikke hadde på seg noen underbukser.


"Når vi går forbi et bord, er det en som står på et bord, og så drar jeg buksene hans ned og han har ingen underbukser på. Det viste seg å være kunstneren. Vakten tok meg med en gang. Jeg ga bare et lett rykk og så de var nede», sier mannen i avhør.

I dommen skriver tingretten at mannen skal ha innsett at det var fare for at artisten ikke hadde på seg undertøy eller at undertøyet kunne følge med buksene.

Mannen dømmes derfor til betinget dom og 40 dagers bot. Han må også betale en erstatning på 15.000 SEK til sangeren.


LES OGSÅ: USA saksøker Live Nation – anklaget for monopol

ANNONCE