Nyhet

Detroit-avis publiserer dødsannonse for Eminems alter-ego

"Måtte han finne den freden han ikke kunne finne på jorden i et liv etter døden."

I slutten av april annonserte Eminem at han gir ut ny musikk. Det kommende albumet The Death of Slim Shady (Coup De Grâce), blir artistens ellevte studioalbum, og i forbindelse med avsløringen ga artisten også ut en trailer i form av en Unsolved Mysteries-episode.

Traileren stiller spørsmålet om hvem som myrdet Slim Shady, navnet på Eminems alter-ego, og 50 Cent gjør også en cameo. Se klippet her:

 Nå har Eminem tatt markedsføringskampanjen for sitt kommende album til dagspressen. Tidligere denne uken publiserte Detroit Free Press en dødsannonse om samme alter-ego som i traileren, sammen med et bilde med Eminem i en hockeymaske, ifølge Consequence.

Instagram-siden shadyverse har delt bilder av annonsen, der det blant annet står:


«Slim Shady gjorde et varig inntrykk. Fansen vil aldri glemme den kontroversielle rapperen. Shady ble et kjent navn i 1999 med sin knallbra debutsingel "My Name Is", som ga den unge artisten et bredere publikum. Publikum ble snart utsatt for rapperens ekstreme mørke, og tatt med på en reise som glorifiserte et nihilistisk verdensbilde. Hans komplekse og vanskelige tilværelse har kommet til en slutt, og arven han etterlater seg er ikke nærmere oppløsning enn måten han forlater denne verden på. Måtte han finne den freden han ikke kunne finne på jorden i et liv etter døden.»


Slippdatoen til albumet er for øyeblikket uannonsert. 

LES OGSÅ: DRITT LYD, KLEINT PUBLIKUM, FETT BAND

 


ANNONCE