Nyhet

David Gilmour utvider comeback-turneen

Den 78 år gamle Pink Floyd-legenden har annonsert konserter i flere land i anledning det nye albumet.

For noen uker siden kom nyheten om den nært forestående utgivelsen av Luck and Strange – nå 78 år gamle Pink Floyd-gitarist David Gilmours første soloalbum på ni år, som er satt til utgivelse 6. september via Sony Music.

I etterkant har gitarlegenden annonsert en sjelden rekke konserter i anledning utgivelsen – og det er selvsagt kun Englands mest ikoniske spillested som kan gjøre det.

Som tilfellet var da Gilmour ga ut Rattle That Lock i 2015, skal han fremføre en rekke konserter i Royal Albert Hall i London denne høsten – 9. til 15. oktober for å være nøyaktig. Billettene ble lagt ut for salg fredag ​​10. mai.


Nå har imidlertid Gilmour annonsert ytterligere konserter i kjølvannet av albumet – og nok en gang er det et residens i helt spesielle omgivelser. Nøyaktig én uke etter de engelske konsertene annonserte Gilmour dermed seks show i Circus Maximus i Roma i forkant av de britiske konsertene.

I tillegg er det fem konserter på Madison Square Garden i New York og tre på Hollywood Bowl, Los Angeles.

Gilmours kommende album er blitt til i samarbeid med den betydelig yngre produsenten Charlie Andrew, som Gilmour har rost i pressematerialet for sin uimponerte tilnærming til oppgaven. Flertallet av tekstene på Luck & Strange ble skrevet av Gilmours kone og mangeårige samarbeidspartner Polly Samson.


ANNONCE