Nyhet

David Gilmour annonserer sjeldne konserter

Pink Floyd-gitaristen har nettopp annonsert konserter i anledning sitt første studioalbum på ni år

For mindre enn to uker siden kom nyheten om den forestående utgivelsen av Luck and Strange – den nå 78 år gamle Pink Floyd-gitaristen David Gilmours første soloalbum på ni år, som er satt til utgivelse 6. september via Sony Music.

Nå har gitarlegenden annonsert en sjelden rekke konserter i anledning utgivelsen – og det er selvsagt kun Englands mest ikoniske spillested som kan gjøre det.

Som tilfellet var da Gilmour ga ut Rattle That Lock i 2015, skal han fremføre en rekke konserter i Royal Albert Hall i London denne høsten – 9. til 15. oktober for å være nøyaktig. Billettene legges ut for salg fredag ​​10. mai.


Gilmours kommende album er blitt til i samarbeid med den betydelig yngre produsenten Charlie Andrew, som Gilmour har rost i pressematerialet for sin uimponerte tilnærming til oppgaven. Flertallet av tekstene på Luck and Strange ble skrevet av Gilmours kone og mangeårige samarbeidspartner.

"Det handler om å bli eldre; dødelighet er det overordnede temaet," sier Sampson i pressemeldingen, og blir supplert med Gilmour: "Vi brukte mye tid, både under og etter lockdown, på å snakke om disse temaene."

ANNONCE