Nyhet

Smukfest får også i år en dedikert musikkkanal

Det er Pluto TV, en gratis streamingtjeneste, som står bak musikkkanalen som vil tilby musikk fra festivalen

Den nye musikkkanalen, MTVxSMUKFEST, som kan finnes på Pluto TV, er resultatet av et fortsatt samarbeid mellom Pluto TV og Smukfest som ble innledt i fjor.

Den nye, gratis, streamingkanalen er dedikert til musikkvideoer fra flere av de opptredende på årets Smukfest, og den skal gi alle muligheten til å nyte stemningen og musikken fra festivalen i Bøgeskoven.

Allerede nå kan alle nyte musikk fra de opptredendes katalog av musikkvideoer, og Pluto TV lover at vi alle kan se frem til masse musikk fra de mange navnene fra Smukfest 2024, deriblant Zara Larsson, Dean Lewis, Sam Smith, Alex Vargas med flere.


I tillegg til å tilby gratis streaming, så gir Pluto TV også bort billetter til den utsolgte festivalen, som en del av samarbeidet. Pluto TV informerer i en pressemelding at de snart vil lansere en konkurranse på sine sosiale medier, hvor det er mulig å vinne billetter til festivalen.

Det skal også komme konkurranser på selve festivalområdet fra Pluto TV, hvor besøkende vil kunne vinne eksklusive musikkopplevelser til utvalgte konserter.

I pressemeldingen forteller Pluto TV at den spesielle tv-kanalen kan tilgås fra Pluto.tv, og at kanalen, døgnet rundt, vil vise musikkvideoer med de opptredende på årets Smukfest 2024.


LES OGSÅ: Harman åpner lyd-laboratorium i Danmark

ANNONCE