Nyhet

Ny nettbrett – laget for musikkelskere

Lenovo Tab Plus er utstyrt med åtte høyttalere og lover en enestående lydopplevelse

Nettbrett har blitt vanlige, og selv om iPad er det mest solgte og populære nettbrettet på markedet i dag, finnes det en rekke spennende nettbrett fra andre produsenter, og den nye Tab Plus fra Lenovo er en av dem.

Den er skapt som en underholdningsnettbrett som har stereolyd med en effekt på 26W. Den er utstyrt med åtte JBL HiFi-høyttalere, fordelt på fire matrix-diskanthøyttalere og fire balanserte basshøyttalere – som igjen består av fire høyttalerenheter med et samlet volum på 22cc.

Ifølge Lenovo, skulle dette sikre en dypere og mer markant bass og klarere diskant. Videre er lyden Dolby Atmos-tunet og Tab Plus støtter høyoppløselig lyd med 24-bit og 96kHz frekvens – forutsatt at du bruker et hodesett sammen med den.


Lenovo har samtidig utviklet Tab Plus slik at den kan brukes som en ekstern høyttaler. Det betyr at du kan koble andre enheter, for eksempel en smarttelefon, til den via Bluetooth og så strømme musikk direkte til den.

For å sikre at den leverer god lyd, er den utstyrt med et støtteben, som sørger for at høyttaleren ikke ligger flatt på bordet.


I tillegg er det en personlig app til Tab Plus, som gir brukeren mulighet for å finjustere lydinnstillingene og volumet.

Lenovo har også sørget for at nettbrettet automatisk skrur opp lyden når du spiller musikk via favorittappen, og skrur ned igjen når du for eksempel bruker en nettleser.

Til slutt forteller Lenovo at nettbrettet er utstyrt med en 11,5” skjerm med en oppløsning på 2K, og at den har et kjempestort batteri som kan streame i opptil 12 timer.


Prisen er ikke så ille, Lenovo opplyser at den vil ha en startpris på rundt 3.500 kroner.

LES OGSÅ: Marshall feirer 100-årsjubileet til Celestion-høyttaleren med en unik forsterker

ANNONCE