Nyhet

VIDEO: Harry Styles og Stevie Nicks leverte Fleetwood Mac-duett i London

Det er Harry Styles første opptreden siden slutten av hans enorme «Love on Tour»-turné i 2023. Duetten var en hyllest til Fleetwood Macs Christine McVie.

Fredag ​​inntok Fleetwood Mac -vokalist Stevie Nicks scenen i Londons Hyde Park – og hun var ikke alene. Harry Styles entret scenen for å levere to duetter med det nå 76 år gamle ikonet. De to opptrådte også sammen i 2019 under Stevie Nicks' introduksjon til Rock n' Roll Hall of Fame. Den gang var det med «Stop Draggin' My Heart Around», som også er det første av to nummer, som de leverte på fredag.

Men det var en hyllest til Fleetwood Macs Christine McVie, som ble høydepunktet, da de leverte «Landslide» fredag ​​kveld. Fredag ​​ville vært McVies 81-årsdag. Hun døde på grunn av en plutselig sykdom i 2022. NME rapporterer hvordan Stevie Nicks dedikerte sangen til sin avdøde venn og Fleetwood Mac-kollega:

"Christina var Harrys "girl", hun var min"girl", hun var deres "girl". Hun elsket oss alle, og i dag har hun bursdag. Det har tatt meg all denne tiden å prøve å håndtere situasjonen. En ting mamma pleide å si til meg da jeg var liten og ble skadet var: «Stevie, når du blir såret, løper du alltid mot scenen». Og det er det jeg har gjort siden Chris (Christine McVie, red.) dro – løp til scenen. De eneste som har vært i stand til å hjelpe meg med å komme over dette har vært dere."


Se Harry Styles og Stevie Nicks opptreden her:

 


SE DEN HER: Stevie Nicks Barbie ble utsolgt for andre gang

ANNONCE