Nyhet

Rex Orange County er tilbake - hør på de to første singlene fra det nye albumet

Det nye albumet «The Alexander Technique» lander den sjette september.

I begynnelsen av juli lastet den engelske sangeren, låtskriveren og multiinstrumentalisten Alexander James O'Connor opp et Instagram-innlegg som ga fansen inntrykk av at de snart ville få det femte albumet fra hans musikalske alias, Rex Orange County.

Denne uken ble det klart at det virkelig er et nytt album som 12 millioner månedlige lyttere (som besøker Rex Orange Countys Spotify i 2024) kan glede seg til. Han har gitt ut de to første singlene fra plata, og kaller også den første («Guitar Song") for hans personlige favorittsang på tvers av den fire album lange diskografien.

The Alexander Technique (ute 6. september) er Rex sitt første album siden 2022-utgivelsen Who Cares, som følger i kjølvannet av albumutgivelser i både 2016, 2017 og 2019.


 

Den andre singelen («Alexander») er en leken og spesielt velklingende variant av spoken word, som handler om et legebesøk som Alexander O'Connor selv var på i 2019. Det handler om å ha vondt i ryggen og egentlig ikke få noe hjelp av legen hans som mener at Alexander heller burde ta seg av noen av de andre problemene sine.


På slutten av 2022 ble den engelske sangeren anklaget for en rekke seksuelle overgrep. Han erkjente ikke straffskyld for siktelsene, og siktelsene har siden blitt henlagt etter en etterforskning av Crown Prosecution Service. Blant andre skrev Sky News om dette tilbake i januar 2023.

LES OGSÅ: Musikere reagerer på at Joe Biden ikke lenger stiller som presidentkandidat

ANNONCE