Nyhet

Nye headset fra støvsugerprodusent

Dyson har akkurat lansert ny serie av headset – Dyson OnTrac

Engelske Dyson er nok mest kjent for sine støvsugere, men de har også headset i sortimentet, og nå har de lansert sin nye Dyson OnTrac headset-serie.

Det er mange løfter fra Dyson, blant annet skal støyreduksjonen være eksepsjonelt god, og batteriet skal holde i opptil 55 timer. Batteriet, som for øvrig er gjemt i hodebøylen, er plassert slik at det også skulle sikre en balansert vektfordeling.

For å gi god aktiv støyreduksjon bruker Dyson en spesialutviklet algoritme som bruker åtte mikrofoner til å registrere ekstern lyd 384.000 ganger i sekundet. Denne brukes så til å eliminere ekstern støy fra lyden som leveres til brukerens øre.


Headsettet er også utformet med en indre geometri som skal hjelpe med å redusere opptil 40dB av uønsket støy.

Ifølge Dyson kan hodetelefonene gjengi lyder i frekvensområdet fra 6Hz til 21.000Hz, og selve øreklokkene er vinklet 13 grader mot øret for å gi en mer direkte lydopplevelse.


For å sikre gode samtaler, har Dyson utstyrt den nye headset-serien med doble beamforming mikrofoner, så de kan plukke opp stemmen din på en effektiv måte når du er i telefonsamtaler.

Dyson forteller videre i pressemeldingen at headsettet konstant overvåker lydvolumet i øret og omgivelsene, og gir beskjed om potensielt skadelige nivåer gjennom realtidsrapporter i MyDyson-appen.

Headsettet er imidlertid ikke helt billig; prisen vil ligge på omtrent 3.800 kroner, og man kan kjøpe ekstra øreklokker i forskjellige farger for rundt 400 kroner per farge.


LES OGSÅ: Sonos på vei med ny lydplanke

ANNONCE