Nyhet

Ny serie med helt trådløse headset til de aktive og eventyrlystne

Skullcandy er nå klar med en helt ny serie headsetter som lover høy kvalitet til en lav pris

Den nye serien med headsetter inkluderer Push Play Active, Push ANC Active og Sesh ANC Active. Dette er tre helt nye headsetter, som alle er helt ledningsfrie, og Skullcandy forteller i en pressemelding at de er designet med forskjellige funksjoner og prisnivåer, slik at det skal være noe for alle brukere.

Prisen begynner på rundt 700 kroner for Push Play Active, over små 930 kroner for Sesh ANC Active til 1.200 kroner for toppmodellen, Push ANC Active.

I pressemeldingen forteller Skullcandy at den nye serien med headsetter er utviklet for å møte de kravene de opplever forbrukerne har når det kommer til headsett som skal fungere under alle forhold, utendørs så vel som innendørs.


Push ANC Active er et headsett som, ifølge Skullcandy, har alle de aktive funksjonene, inkludert ultra sikre ørekroker, helt vanntett konstruksjon, justerbar oppmerksomhetstilstand og et støyreduksjonssystem som har fire mikrofoner.

Sesh ANC Active har et batteri som varer hele dagen, samme mikrofonsystem for støyreduksjon, og en spesielt utformet in-ear Fit Grip, som skal sikre at den sitter godt fast i øret.


Til slutt har vi Push Play Active som er designet for å tåle all slags værforhold, alle betingelser eller aktiviteter, svette, vann, støv og skitt, og har denne en batteritid på 34 timer.

Dette headsettet skulle også sitte godt fast på øret takket være en ørekrok.

Skullcandy lover også at det er god lydkvalitet i alle headsettene, noe som må prøves, og jeg ser frem til å teste de nye headsettene.


LES OGSÅ: Neste generasjon AirPods får (kanskje) innebygde kameraer

ANNONCE