Nyhet

GAFFA ANBEFALER: Pasha imponerer på "1338 DemoTape"

Skittent og gritty, følsomt og drømmende, klubb-vennlig og partyfaktor - her finner du litt av alt. Sjekk ut den nye mixtapen til Rykkin-rapperen nedenfor

I en gnissende limbo mellom undergrunn- og main-stream hiphop har Pasha levert norsk kvalitets-rap på engelsk i nesten et tiår. Aldri har han sluttet å strekke seg gjennom funky produksjoner, 90s-heavy flow og helhjertet hybris. På sin siste 8-tracker fortsetter rapperen å bevise at det er langt mer enn glimt i øyet og karakteristisk hairdo som har gitt han anerkjennelse fra internasjonale tastemakere som NME, Hot 97, Highsnobiety, Earmilk, Clash og Line of Best fit.

Pasha har vært vel så synlig på hjemmebane. Nominasjon til P3 gull som Årets Live Artist i 2019, og opptredener på noen av landets største festivaler, som Kadetten, Landstreff, Tryvann og Slottsfjell - tilsier at Rykkinn-rapperen garantert har oppnådd et fortjent fotfeste innenfor norsk musikkverden. Artisten har tidligere stått ut med radiohits som «I Don’t Speak French», «Colorblind» og «Prettyboi Bounce», og har blitt dratt frem som "nordmannen i spissen for engelsk-språkelig hip hop" i Øyvind Holens Nye Hip Hop Hoder

Til tross for en imponerende vedlikeholdt grad av aktivitet i form av slipp av musikk, har det vært litt av og på rampelys de siste årene - helt til han i 2023/2024 har igjen fanget mye av oppmerksomheten til hiphop- og pop-offentligheten med et respektabelt utvalg hits på topplistene. Det siste året, har Pasha vært involvert i spennende prosjekter, inkludert låter som "Oslo B" med influencer/tv-tryne Fetisha Williams, "Fun Light" med rap-stjerneskuddet Bausa og ikke minst singelen "Gold Chain", som akkurat ble plassert i Netflix hitten «Receiver».


1338 DemoTape får du et konsentrert utvalg av sylskarpe og velproduserte låter som beviser at lekenhet og sjanger-blending, i Pashas tilfelle, aldri kommer i veien for barsjeflig flow og toppklasses rhyme schemes. Skittent og gritty, følsomt og drømmende, klubb-vennlig og partyfaktor - her finner du litt av alt. Fellesnevneren er den gjennomgående fokuserte musikalske opplevelsen, som aldri føles halvhjertet eller forced. Med et arsenal som dette er det få (,hvis noen,) norske engelskspråkelige rappere som kan utfordre Pasha på craftsmanship.

 


LES OGSÅ: Wiz Khalifa arrestert etter å ha røyket joint på scenen

ANNONCE