Nyhet

Kadetten er tilbake i 2024 – bekrefter nå datoer for årets festival!

Første headlinerslipp skjer 24. januar 

Norges største hiphopfestival; Kadetten - melder sin tilbakekomst 2.-3. juli 2024. Nå florerer spekulasjonene rundt hvem som skal headline den populære strandfesten som er årets høydepunkt for mange.
Festivalen gjenerobret Kadettangen i Sandvika i 2022 etter noen års naturlig fravær. Festivalen fylte stranden og spalteplass med energi og engasjement rundt både artister som leverte og de som ble forhindret fra å komme. I 2023 tok festivalen et pauseår, men for 2024 så har brikkene og artistene festivalen fortjener, falt på plass! 
Headlinerslipp 24. januar 
«Sommeren 2024 blir historisk for Kadetten! Vi er stolte av å være tilbake og gleder oss til å dele første headliner og artister med dere allerede onsdag 24. januar! Vi har lagt ut noen earlybird-billetter til ekstra god pris nå og det kan være en idé å følge litt med i våre kanaler i dagene fremover.» Hinter bookingsjef Karsten Baugstø.
«en festival for det nye Norge» skrev Audun Vinger i Dagens Næringsliv om Kadetten i 2022.
Som den eneste av sitt slag har festivalen presentert morgendagens verdensstjerner og et kritikerrost program for et stadig større publikum siden starten i 2018. I likhet med tidligere år vil Kadetten 2024 presentere de hotteste navnene innen hiphop, rnb, afrobeat og rap med en skreddersydd festivalopplevelse og Bærums fineste strandsone!
ANNONCE