Nyhet

HØR NÅ: JAMIE XX SLIPPER NY LÅT SOM LYDSPOR TIL DEN NYESTE CHANEL COCO CRUSH-KAMPANJEN

Jamie XX tilbake med sin nye låt "It’s So Good" utgitt via Young / Playground Music. Låta er lydsporet til den nyeste Chanel Coco Crush-kampanjen som ble lansert globalt i går. Hør sangen nedenfor.

"It’s So Good" er Jamies første nye utgivelse på over et år. Sist ut var 2022-singlene "LET’S DOIT AGAIN" og "KILL DEM".

I mellomtiden har vi gjennom 2023 sett den London-baserte artisten, DJ-en og produsenten raffinere og utvikle sine anerkjente liveshow på festivaler rundt om i verden, sammen med en rekke konserter i Nord-Amerika med LCD Soundsystem og IDLES som en del av Re:SET Concert Series. Showet har blitt så hypet at Jamies opptreden på Forest Hills Stadium, Queens, NY til og med på mystisk vis ble omtalt i Variety's nylige "Beste Album i 2023"-liste, der magasinet utbrøt:

"Selv om dette ikke er et offisielt album, viser DJ-settet han har tatt med seg rundt i verden de siste månedene hvor briljant musikken hans har utviklet seg de siste åtte årene...Det utgjør en kaleidoskopisk og vidtrekkende time med musikk som jeg har spilt på YouTube like mye som noe faktisk album i år".


I tillegg jobbet Jamie nylig med sin kollega fra The XX, Romy på hennes eget kritikerroste soloalbum Mid Air, hvor han co-produserte singelen "Enjoy Your Life" sammen med Fred again.. og Stuart Price. Dette følger opp hans produksjonsarbeid på Oliver Sims debutsolo Hideous Bastard fra 2022.

 


ANNONCE