Nyhet

Bowers & Wilkins' nye Signature-høyttalerserie lover luksus, eleganse og fet lyd

Den nye Signature 700-serien er bare den åttende i rekken og skal, som sine forgjengere, hedre grunnleggeren av selskapet

Betegnelsen Signature er ikke noe Bowers & Wilkins kaster rundt seg med. Faktisk er den nye Signature 700-serien bare den åttende i rekken av høyttalere med den betegnelsen, og det er ifølge produsenten selv et uttrykk for både prestisje og eksklusivitet.

Bowers & Wilkins 702 S3 Signature, 705 S3 Signature og HTM71 S3 Signature er alle basert på ytelsen og estetikken tidligere modeller har vist, og er de som legger grunnlaget for det nye designet og oppgraderte komponenter og luksuriøsitet, skriver produsenten i en pressemelding.

Bowers & Wilkins informerer om at 700-serien kommer med deres Solid Body Tweeter-on-Top med en langstrakt form og et system som skal produsere en mer fri og åpen lyd med høyere frekvenser.


Selveste kabinettet er frest ut av en enkelt solid blokk av aluminium for bedre å kunne motstå resonans.

Ingeniørene hos Bowers & Wilkins har arbeidet for å maksimere høyttalerens ytelse, blant annet ved å oppgradere motorsystemet som styrer mellomtonene og lavfrekvenstonene. For dette har de brukt Mundorf-kondensatorer og bedre høyttalerterminaler.

Til slutt er det brukt Dome-tweetere av karbon, noe som skal gi en dramatisk forbedring i forhold til andre Dome-tweetere. Faktisk skal breakup-grensen være hevet til 47 kHz.
De nye høyttalerne forventes å dukke opp mot slutten av april eller i løpet av mai og får priser som starter på omkring 18 000 for den minste modellen og ender på rundt 64 000 kroner for den dyreste.


LES OGSÅ: Sonos Roam 2 skal lande til sommeren med en ekstra bonusfunksjon

ANNONCE