Nyhet

Trump tror på Taylor: «Det er ingen sjanse for at hun vil støtte crooked Joe Biden»

Ifølge Donald Trump har han «tjent henne så mye penger», så Taylor Swift vil neppe støtte sin demokratiske rival

Det er ikke små teorier som har florert i ryktestrømmen de siste ukene om Taylor Swift og det kommende amerikanske presidentvalget. Representanter fra den republikanske leiren har blant annet spekulert i om Taylor Swifts forhold til sportsstjernen Travis Kelce kan være ett stort PR-stunt sponset av demokratene i et forsøk på å vinne velgere. Republikaneren Vivek Ramaswamy – som har vært i kampen om å bli partiets presidentkandidat – spekulerte slik i januar:

«Lurer på hvem som vinner Super Bowl neste måned», og «Lurer på om det blir betydelig støtte for en presidentkandidat fra et kunstig støttet kulturpar denne høsten», skrev ABC News.

Konspirasjonsteorier om at Taylor Swift er en del av det amerikanske forsvarsdepartementets psykologiske operasjoner (også kjent som psy-ops) har til og med fått Pentagon til offentlig å avvise spekulasjonene. En høytstående tjenestemann fra Pentagon-administrasjonen kalte konspirasjonsteoriene for "absurditeter" overfor mediene Politico.


Til tross for de mange spekulasjonene fra den republikanske leiren, er det ikke noe som bekymrer Donald Trump, som søndag skrev følgende i et innlegg på sin egen sosiale medieside Truth:

«Det er ingen sjanse for at hun (Taylor Swift, red.) vil støtte crooked Joe Biden, den verste og mest korrupte presidenten i vårt lands historie, og være illojal mot mannen som har tjent henne så mye penger».


 I samme innlegg viser Donald Trump til The Music Modernization Act, som ble innført under hans presidentperiode, som en oppdatering av gjeldende lovgivning om lisensiert musikk. Det er derfor lovoppdateringen som Donald Trump mener har «tjent henne så mye penger», og som han derfor tar æren for å ha innført.

En av advokatene bak The Music Modernization Act, Dina LaPolt, er imidlertid kritisk til Trumps faktiske innflytelse på lovoppdateringen: «Dette (påstand, red.) er morsomt. Trump har ikke gjort noe i forhold til lovverket annet enn å signere den. , og han vet ikke engang hva The Music Modernization Act betyr. Noen bør spørre ham hva lovgivningen faktisk oppnådde," skriver advokat Dina LaPlot i en uttalelse til Variety.

Taylor Swift har ikke offisielt annonsert hvilken politisk fløy hun støtter i dette presidentvalget. Hun har imidlertid flere ganger støttet demokratiske verdier og bemerkelsesverdige formål, og tilbake i 2020 skrev hun på Twitter: «Vi vil stemme deg ut i november», hvoretter hun tagget Donald Trump.


 

ANNONCE