Nyhet

Taylor Swift stjal showet under Super Bowl

Selv om den amerikanske fotballfinalen Super Bowl bød på matchchrysaire og et pauseshow av R&B-stjernen Usher, var alle øyne rettet mot Taylor Swift.

R&B-artisten Usher var vertskap for slike som Alicia Keys, Lil Jon og Ludacris i pauseunderholdningen. Han overrasket ved å ta med flere gjester som fremførte noen av hans mest klassiske sanger.

Alicia Keys dukket først opp bak et rødt piano og sammen fremførte de duetten "My Boo". Rapperne Lil Jon og Ludacris ble deretter med for å fremføre "Yeah!", en av tidenes mest populære klubblåter.

Men både musikalske opptredener og selve sportsbegivenheten ble overskygget av årets Super Bowl. Alle øyne var i stedet rettet mot superstjernen Taylor Swift, som hadde fløyet inn rett fra Japan for å støtte kjæresten og Kansas City Chiefs-spilleren Travis Kelce fra tribunen. På arenaen jublet Swift og vennene hennes, inkludert skuespilleren Blake Lively og rapperen Ice Spice, og så ut til å vinne en øl-swipekonkurranse til jubel fra fansen fra tribunen. Kansas City vant årets finale mot San Francisco 25–22. Swifts kjæreste Travis Kelce storspilte, og fikk et kyss da seieren var komplett.


 


 

Swifts forhold til Kelce har vakt mye oppmerksomhet, både i USA og internasjonalt. Fotballstadioner har blitt fylt med "Swifties" i håp om å få et glimt av idolet deres. Fotballtrøyer med Travis Kelces nummer 87 på ryggen er nå også å se på popstjernens konserter.

Super Bowl er en av de mest sette TV-sendingene i USA hvert år, og den høye interessen for Swift-Kelce-romantikken forventes å føre til rekordhøye seertall.


For artister er pauseshowet vanligvis det store trekkplasteret. Tidligere år har artister som Rihanna, Katy Perry, The Weeknd, Jennifer Lopez og Shakira opptrådt.

ANNONCE