Nyhet

Noel Gallagher i samarbeid med Gibson for veldedighet

Tidligere Oasis-medlem Noel Gallagher har slått seg sammen med gitarprodusenten Gibson for å lage et begrenset opplag av Gibson '78 Les Paul Customs.

Sanger, låtskriver og gitarist Noel Gallagher har slått seg sammen med Gibson for å feire åpningen av The Gibson Garage i London senere denne uken. Samarbeidet inkluderer et begrenset opplag av 20 signerte og spesialdesignede Gibson '78 Les Paul-gitarer, inspirert av gitaren som Johnny Marr fra The Smiths en gang ga til Gallagher, skriver New Musical Express.

De spesialdesignede gitarene vil kun være tilgjengelige for kjøp i butikk under åpningsdagen 24. februar og alt overskudd fra gitarene vil bli donert til veldedige organisasjonen Teenage Cancer Trust.

Gitaren som Johnny ga meg i 1994 var alltid en av mine favoritter og den bar mye historie. De gjenskapte gitarene er strålende, de føles nesten identiske. Jeg er glad for at de selges for å støtte Teenage Cancer Trust, sier Gallagher.


I tillegg til de spesialdesignede Gibson-gitarene, vil Gallagher også opptre på årets utgave av The Teenage Cancer Trust Charity Gig.

ANNONCE