Nyhet

HVILKE NYHETER SAVNER DU FRA GAFFA?

Gjerne hjelp oss å møte dine musikk-journalistiske behov!

GAFFA Norge har eksistert som en selvstendig leverandør av musikk-journalisme siden 2011. Nå som den norske grenen av magasinet nærmer seg konfirmant-alder så skal det ikke legges skjul på fakta; det har vært oppturer og nedturer. Tidligere konkurser, byttelse av redaksjon og all slags ståhei. Det har ikke alltid vært uproblematisk å holde slusene åpne, men den sterkt planta fedrelands-musikkgleden har holdt GAFFA gående, og vi takker alle lojale lesere som har holdt oss (og enda holder oss) gående. 

For å kunne fremover fortsette å pumpe ut daglig innhold må vi rett og slett opprettholde høyest mulig grad av interesse på tvers av våre plattformer. Til tross for all selvutnevnt musikalsk ekspert-arroganse; Det er ikke alltid at "personlig teft" innad redaksjonen er nok til å gi folket alt de ønsker.

Så derfor ønsker vi å spørre deg som leser: Hvilke nyheter hadde du likt å se mer av? Hva slags type artikler savner du? Hvilken type musikk er det du føler aldri blir anmeldt nok? Vi er all ears. 


Du kan kommentere via IG eller facebook, eller så kan du sende en mail direkte til [email protected]

Vi ønsker å være her for dere musikk-elskere! P3 er vel og bra, men er det ikke greit å ha et par aktører ekstra?

 


ANNONCE