Nyhet

BTS-medlem kunngjør nytt album og dokumentarserie

K-popstjernen J-Hope er klar med sitt andre soloalbum og dokumentarserie

På sin 30-årsdag i går (18/2, red.) annonserte BTS-stjernen J-Hope at han gir ut et nytt soloalbum og en ny dokumentarserie. Begge kommer i mars, melder NME.

Albumet følger hans debutalbum Jack in the Box fra 2022, og den første singelen «On the Street» fra det nye albumet, som ble laget i samarbeid med den amerikanske rapperen og produsenten J. Cole. J-Hopes andre album vil hete Hope on the Street Vol. 1. Albumet ble annonsert under et besøk på hans bandkamerat Sugas podcast.

Ifølge Big Hit Music skal det være seks låter på albumet, som slippes 29. mars. Den tilhørende dokumentarserien har premiere dagen før albumslippet og heter – i likhet med albumet – Hope on the Street.


Dokumentarserien faller i seks deler og skal handle om k-popstjernens «dansereise». Serien kan på det tidspunktet streames på Prime Video. I forbindelse med utgivelsen har J-Hope også sluppet en trailer for serien. Her er videoer av k-popstjernen fra 2015 i et dansestudio, og så skal den klippes til J-Hope i 2024. Traileren kan ses under.

J-Hope avtjener for tiden sin militærtjeneste i den sørkoreanske hæren. Han ble påmeldt i april 2023 og forventer å bli uteksaminert i oktober 2024.


ANNONCE