Nyhet

VOLD UNDER OL: Travis Scott arrestert i Paris

Rapperen ble arrestert etter en voldelig konfrontasjon under OL i Paris fredag, men er løslatt igjen

Den amerikanske rapperen Travis Scott ble pågrepet i Paris fredag ​​morgen 9. august for angivelig overgrep mot en sikkerhetsvakt.

Ifølge NBC News skjedde episoden da Scott og hans egen livvakt havnet i en voldelig konfrontasjon. Etter en uke i OL følte den amerikanske hiphopstjernen seg tilsynelatende omringet av fans og paparazzier og trodde ikke at han ble tilstrekkelig beskyttet av livvakten sin. En annen sikkerhetsvakt på George V-hotellet forsøkte derfor å skille de to partene.

Den Grammy-nominerte rapperen er imidlertid nå løslatt uten siktelse. Påtalemyndigheten i Paris har bekreftet at det ikke vil bli tatt ut tiltale mot Scott, da hendelsen anses som mindre alvorlig, skriver musikkmediet Pitchfork. Vitner og kilder nær hendelsen har også opplyst at ingen ble alvorlig skadet.


Det er imidlertid ikke første gang Scott har blitt koblet til kaotiske scener der hans egne sikkerhetsmenn og ansatte settes i fare. På Astroworld Festival, en musikkfestival drevet av rapperen selv, mistet 10 mennesker livet og et tosifret antall ble alvorlig skadet tilbake i 2021.

I 2023 kunne imidlertid GAFFA melde at Travis Scott – akkurat som i hendelsen i Paris – ikke ville bli tiltalt i en straffesak i forbindelse med konserten.

ANNONCE