Nyhet

Viktige forbedringer til Sonos Ace

Sonos har nettopp oppdatert appen sin, og oppdateringen har gitt headsettet Sonos Ace noen etterlengtede forbedringer

Det første headsettet fra Sonos, som jeg tidligere har sett på, er et kult headsett, men det har også vært mangler som har vært til frustrasjon. Ikke minst muligheten til å flytte lyd fra Sonos-lydplanken til headsettet. Ved lansering var det bare deres Arc-lydplanke som var støttet, og da ble det meddelt at det raskt ville komme en oppdatering som skulle gi denne funksjonen til et større utvalg Sonos-lydplanker.

Men - vi måtte altså vente helt til august før det kom en oppdatering som sikrer at denne essensielle funksjonen fungerer med Sonos Arc, Sonos Ray og Sonos Beam. Like viktig betyr den nye app-oppdateringen også at funksjonaliteten kommer til Android-enheter – som ikke fungerte i det hele tatt ved lanseringen av Sonos Ace.

Den nye Sonos App har blitt kritisert for å ha mange feil, og den nye appen adresserer heldigvis disse problemene, ikke minst den ustabiliteten som appen led under.


En annen forbedring med den nye appen er at forsinkelsen når man justerer volumet mens flere produkter er gruppert, skal være redusert.

Til slutt lover Sonos at forbedringer av tale- og nattmodusinnstillinger skal fungere bedre.

LES OGSÅ: Spotify-utvidelsen kommer til Google Gemini


ANNONCE