Nyhet

Stjernen ut til ubegrensede fans: "Ubehagelig"

Artisten Chappell Roan har reagert sterkt på fans som har gått over streken. I to videoer på TikTok forteller hun at både hun og familien har blitt utsatt for forfølgelse og trakassering, melder The Guardian.

I videoene stiller Chappell Roan spørsmålstegn ved hvordan noen fans oppfører seg og lurer på om de ville oppført seg på samme måte som en fremmed på gaten. Hun kritiserer spesielt fansen som har blitt opprørt når hun har nektet å ta bilder med dem, og beskriver oppførselen deres som ubehagelig.

– Hvis du så en fremmed kvinne på gaten, ville du ropt til henne fra bilen? Ville du trakassert henne åpenlyst? Ville du henvendt deg til en fremmed kvinne og spurt om hun kan ta et bilde med deg?, sier hun.

Roan understreker at hun har rett til å si nei til slike forespørsler og at det ikke er normalt å forvente en klem eller et bilde. Hun understreker at det ikke er egoistisk av henne å sette grenser.


Jeg bryr meg ikke om du synes det er egoistisk av meg å si nei til å ta et bilde eller gi en klem. Det er ikke normalt. Det er rart. Jeg må kunne si nei til folk som oppfører seg ubehagelig.

I følge The Guardian sa Roan til kommentarseksjonens podcast så sent som i juli at hun vurderte å slutte med musikk på grunn av fansens opprørende oppførsel. 

Snoop Dogg og Dr. Dre slipper nytt – gjestes av Sting

ANNONCE