Nyhet

Sonos' app forsinker nye produkter

Den problematiske nye Sonos-appen betyr angivelig at produsenten nå må utsette to helt nye produkter

Siden lanseringen av den nye Sonos-appen, som er markant omdesignet og oppdatert med nye funksjoner, har produsenten hatt problemer. Appen har vært ustabil og brukerne har vært alt annet enn fornøyde.

Sonos har ved flere anledninger forsikret at de jobber hardt for å få appen til å fungere, og den har nettopp blitt oppdatert, men i følge nettmagasinet t3.com, er de ennå ikke i mål.

Faktisk mener t3.com å vite at den problematiske appen nå betyr at Sonos har måttet trykke på pauseknappen for to nye produkter.


Det ene produktet skulle være en ny lydplanke, med kodenavnet Lasse, som var tenkt til å erstatte Sonos Arc, som har et par år på baken.

Enda mer interessant er det at Sonos også skal jobbe på et helt nytt produkt, nemlig en såkalt set-top tv-boks til streaming. Dette er ikke første gang Sonos har forsøkt seg i denne kategorien, de har deres Port streamer, som er en WiFi streamer for musikk. Men forskjellen skulle være at den nye gadgeten blir en streamer for tv.

Men den kommer vi til å måtte vente på, for her og nå har Sonos fokus på å få deres nye app til å fungere, noe vi er mange som venter ivrigt på.


LES OGSÅ: Viktige forbedringer til Sonos Ace

ANNONCE