Nyhet

SE: K-pop-ikon går sammen med spansk stjerne på ny singel

Blackpink-medlem slår seg sammen med den spanske sangeren Rosalía på hennes siste soloverk

Blackpink-medlemmet Lisa slår seg sammen med den spanske sangeren Rosalía på sin siste singel "New Woman". Låten er sluppet med en tilhørende musikkvideo, som med flip-telefoner, pelsjakker og glitter plasserer de to kvinnene i et Y2K-inspirert univers.

"New Woman" kommer i kjølvannet av en spesiell bursdag-Q&A Lisa gjorde med managementet Lloud, der hun sier at hun drømmer om å samarbeide med Rosalía. Nå har drømmen gått i oppfyllelse og de to artistene dukker opp på sporet, som kombinerer Lisas engelske popvokal med Rosalías spanske rap.

Lisa er en del av den sørkoreanske K-pop-gruppen Blackpink, som siden 2016 har hatt stor suksess med hits som «Pink Venom» og «How You Like That» -og som i 2023 ble utnevnt til æresmedlemmer av British Order of the British Empire på grunn av deres engasjement for klimabevegelsen.


Med den siste singelen «New Woman» og sangerens siste utgivelse «Rockstar» bygger imidlertid K-pop-fenomenet raskt opp CV'en som soloartist. I tillegg kom det frem i februar at Lisa også skal debutere som skuespiller når hun dukker opp i den tredje sesongen av HBO-serien The White Lotus.

Den spanske sangeren Rosalía ga ut albumet Motomami i 2022, men har siden den gang vært opptatt med blant annet en kritikerrost konsert på Roskilde Festival sommeren 2023.

Senest ga Rosalía ut låten «Oral» sammen med islandske Björk. Sangen fokuserte på fiskeindustrien og inntektene fra sangen gikk til den juridiske kampen mot utenlandsk eid lakseoppdrett på Island.


Se musikkvideoen til «New Woman» her:

 


Sex Pistols spiller gjenforeningskonsert - med ny frontmann

ANNONCE