Nyhet

A$AP Rocky: Ventetiden er snart forbi

Den snart albumaktuelle A$AP Rocky slipper en ny singel i samarbeid med Jessica Prat.

Etter mer enn seks års venting er snart A$AP Rockys etterlengtede album på trappene, som i tillegg til den siste singelen «Highjack» inkluderer en håndfull ferske Rocky-numre, inkludert «D.M.B.», «Shittin' Me,» ", "Same Problems?" og "Riot (Rowdy Pipe'n)."

 


 

I et intervju med Zane Lowe på Apple Music 1, snakket A$AP Rocky om arbeidet hans med Pratt og Batiste. "Jeg elsker det som er mer alternative," sa rapperen. «Jeg liker out there lyder og sånt. Jessica Prat ga meg en følelse av Portishead møter Stevie Nicks. Så jeg har alltid vært vill for henne som artist, og derfor tenkte jeg at det var nødvendig å få henne og Jon Batiste med på denne og gi den et sjelaktig preg på outroen.»

Greg Kurstin, Hitkidd, Jordan Patrick og Zach Fogarty co-produserte «Highjack». I tillegg har sangen bakgrunnsvokal fra Creed B Good og Jon Batiste.


Don't Be Dumb slippes 30. august 2024, som i tillegg til Jessica Prat inneholder features som Pharell og Tyler, the Creator og på produsentlisten (i tillegg til Tyler, The Creator) finner man Metro Boomin, Hit-Boy og The Alchemist ifølge GQ.

SÅNN ELLERS: Killer Mike slipper nytt album

ANNONCE