Nyhet

Nå kan du strømme alle dine analoge kilder til alle smarte høyttalere

Den lille A2D2 Stream gjør det mulig å strømme musikken din til alle WiFi-høyttalere fra alle kilder

Det kan kanskje virke som en helligbrøde å digitalisere analog lyd for å sende den til en WiFi-høyttaler i hjemmet, men det er nettopp det den lille duppeditten, A2D2 Stream, kan.

Via de analoge utgangene på for eksempel din platespiller eller CD-spiller, kan du koble til den lille dingsen, og så vil A2D2 Stream konvertere det analoge lydsignalet til et digitalt signal. Dette signalet blir deretter sendt over husets trådløse nettverk til den eller de høyttalerne som støtter WiFi.

En av de veldig spennende tingene med A2D2 Stream er at den støtter flere forskjellige trådløse høyttalere, og at den kan strømme til dem alle samtidig.


Det betyr at hvis du både har Sonos-høyttalere, Apple Home Pod og kanskje også høyttalere som støtter Chromecast, så kan A2D2 Stream sende musikk ut til dem alle på samme tid.

A2D2, som står bak den lille dingsen, forteller at enheten er ganske liten og har et diskret design, slik at du burde enkelt kunne finne plass til den ved siden av musikkanlegget ditt.

Den har en 48kHz analog-til-digital omforming, og kommer med stereo in/out og en 3,5 mm linjeutgang. I tillegg har den en ethernet-port, hvis du trenger en kablet internettforbindelse.


Prisen ligger på rundt 2.000 kroner, avhengig av hvor du skulle kjøpe den lille duppeditten.

LES OGSÅ: Nytt headset får AI for å forbedre brukeropplevelsen

ANNONCE