Nyhet

GAFFA ANBEFALER: Wow! Wtf! Hvorfor har jeg ikke hørt om Madeleine Buer før nå?!

"Forest Fruits & St. Paulia" er første singel fra den kommende EP'en til en kommende superstjerne. Hvis verden er rettferdig så er dette noe alle har hørt om innen 2025.

Wow! Wtf!

Madeleine Buer er et nytt og spennende navn på den norskealt-pop-scenen, og etter å ha jobbet i flere år med å ferdigstille musikken sin, er hun nå endelig klar for å presentere den for et større publikum. Den 23 år gamle artisten og låtskriveren fraFetsund, holder nå til i Oslo, hvor hun har brukt de siste årene på å perfeksjonere sin egen sound. 

Inspirert av et spekter av anerkjente artister som Bon Iver, Cleo Sol, Taylor Swift og SAULT, blander hun elementer fra sine idoler med sin egen distinkte stil. Den kommende EP-en, Green Space, har Madeleine Buer skapt et lydlandskap som føles både nytt og nostalgisk. Det er forfriskende med et ærlig uttrykk fra en artist som utforsker krysningspunktene mellom personlig erfaring og kollektiv resonans. Fans av indie, alt-pop og godpopmusikk, kan glede seg friskt tilskudd til sjangeren nå som Madeleine Buer offisielt tar scenen.


ANNONCE