Nyhet

Liste på konsertetikett blir viral: «Les stemningen før du synger med»

Den britiske sangeren Lucy May Walker synes ikke man skal snakke under liveopptredener eller ta bilder med blits. Artistens liste over konsertetiketter har blitt et hett samtaleemne på sosiale medier.

Lucy May Walker er en britisk sanger og låtskriver som for tiden er på turné. I forkant av spillejobbene delte hun forrige uke en liste over hvordan hun vil at publikum skal oppføre seg når hun står på scenen-

Listen inkluderer blant annet at man ikke skal snakke under konserten og ikke bruke blits når man tar bilder.

Walker mener også at du bør «lese stemningen» før du synger med på en sang. Hun la ut den nå virale listen på X, tidligere kjent som Twitter, torsdag og over 1,6 millioner mennesker har sett innlegget hennes så langt.


"Det har skapt en del oppsikt," sa Walker til BBC News. Tusenvis av mennesker har kommentert innlegget. Noen støtter kunstnerens ideer, mens andre beskriver listen som «for spesifikk» og «nedlatende». Se listen hennes nedenfor.


Walker sier hun kom opp med konsertetikettene etter ni år med liveopptredener der folk flest var respektfulle.

"Men jeg føler at noen ganger er det alltid to eller tre personer som snakker i et rom og ødelegger det," sier hun.

Sangerinnen legger til det opprinnelige innlegget sitt på X, og legger til at disse kravene gjelder for denne turneen fordi «det er bare meg på scenen, akustisk, i superintime lokaler».


"Jeg snakker ikke om hver konsert, selv om jeg fortsatt aldri vil forstå hvorfor noen ville kjøpe en billett til et show og deretter snakke gjennom det, selv på en arena."

 

ANNONCE