Nyhet

Aviciis debutalbum fyller ti år – feiret med en videokampanje som ikke er sett før

I år er det tiårsjubileum for Aviciis ikoniske debutalbum True.

For å feire tiårsjubileet lanseres nå en stor kampanje der «nærbilder og i mange tilfeller aldri tidligere sett opptak lar publikum komme inn i den kreative prosessen bak den banebrytende platen som flettet akustiske instrumenter sammen med elektroniske beats», ifølge en pressemelding.

Materialet gjøres tilgjengelig for fansen i dag, 13. september, samme dato True ble sluppet i 2013. Det loves både kortere klipp tilpasset sosiale medieplattformer og lengre, mer dyptgående innhold med innsikt i Tim Berglings kreative prosesser.

Kutt fra albumturnéen og ufiltrerte, aldri sett videoopptak fra tilblivelsen av Addicted To You er noen eksempler på materiale som skal gis ut, ifølge kunngjøringen.


I juni i år ble det også rettet oppmerksomhet mot 10-årsjubileet for singelen Wake Me Up, en av låtene på Berglings anerkjente debutalbum. I innlegg på sosiale medier ble klippet The Making Of Wake Me Up By Avicii delt med den tilhørende teksten:

«Avicii viste verden sin evne til å blande ulike sjangre, og overskride grensene mellom alder, musikk, preferanser og kulturer rundt om i verden. "Det er så langt fra noe jeg har gjort musikalsk før, så det er en lettelse at alt fungerte som det gjorde" - Tim 'Avicii' Bergling.

Se klippet her:


I tillegg til det nye arkivmaterialet vil True også bli utgitt på vinyl i begrenset opplag; en versjon i en ny farge, samt en remiksversjon, True: Avicii By Avicii, som slippes for første gang.

 


ANNONCE