Nyhet

Amy Winehouse sitt band arrangerer hyllestkonsert

I tillegg til bandets originale medlemmer, vil også sangeren Bronte Shandé delta.

I dag, torsdag 14. september, ville Amy Winehouse ha fylt 40 år.

For å feire bursdagen hennes holder bandet hennes en spesiell konsert i Camden, London, hvor de skal feire livet hennes, musikken og arven hun etterlot seg, ifølge NME.

Bandet består av de samme musikerne som jobbet med Winehouse fra begynnelsen av karrieren til hennes død i 2011. Blant annet bassist Dale Davis, som også fungerer som musikalsk konsulent på produksjonen av den kommende biografiske filmen om sangeren, Back To Black, som forventes å ha premiere i 2024.


I tillegg til de originale medlemmene vil også sangeren Bronte Shandé delta, og under konserten vil det vises sjeldne bilder av Winehouse på scenen. Konserten finner sted på Koko i Camden 22. desember.

I tillegg til film- og hyllestkonserter har Winehouse nylig blitt lagt merke til med boken In Her Words, som landet i hyllene i slutten av august. Boken, som ble annonsert i vår via Winehouses sosiale medier, er et samarbeid mellom hennes arvinger.

Ved hjelp av tidligere upubliserte dagbøker, sangtekster og familiebilder vil leseren få «et unikt innblikk i livet til kvinnen som vokste opp til å bli en legende».


ANNONCE