Nyhet

Stevie Nicks på en Fleetwood Mac-gjenforening: "Det er ingen grunn"

"Hun var min musikalske sjelevenn og min beste venn."

I november 2022 døde Fleetwood Mac-sanger og keyboardist Christine McVie etter lang tids sykdom.

Under årets Grammy Awards i sommer snakket Mick Fleetwood om bandets fremtid med LA Times, og sa:

– Jeg tror det har blitt trukket en strek i sanden etter at Chris gikk bort. Jeg vil si at vi er ferdige, men igjen, vi har sagt det før. Det er nesten utenkelig akkurat nå.


Nå har også Stevie Nicks tatt ordet fra munnen om en potensiell gjenforening. I et intervju med Vulture sier hun blant annet:

– Da Christine døde, følte jeg at hun ikke kan erstattes. Det går bare ikke. Hva er det uten henne? Hun var min musikalske sjelevenn og min beste venn som jeg tilbrakte mer tid med enn noen av mine andre beste venner utenfor Fleetwood Mac. Da hun døde tenkte jeg at vi ikke kan fortsette med dette. Det er ingen grunn.

Nicks fortsetter:


– Christine var popstjernen. Hun skrev alle de superpop-hitene. Ingen av oss andre kunne skrive slike sanger. Det som ville skje er at vi måtte fjerne alle de sangene, noe vi gjorde da hun var på pause i 18 år. Vi klarte ikke å gjenskape de sangene, så vi ble mer et hardrockband.

Stevie Nicks er for tiden på solo-turné og avslørte tidligere denne uken at hun fikk laget en Barbie-dukke etter seg.

– Når jeg ser på henne, ser jeg mitt 27 år gamle jeg. Jeg er henne og hun er meg, sa Nicks under en konsert på Madison Square Garden.


Se klipp her:

@livenation Stevie Barbie you have our hearts 🥹 #stevienicks #stevienicksbarbe #steviebarbie ♬ original sound - Live Nation Concerts

ANNONCE