Nyhet

Stevie Nicks får offisiell Barbie-dukke

"Når jeg ser på henne, ser jeg mitt 27 år gamle jeg"

Fleetwood Mac-frontkvinne Stevie Nicks er for tiden på et turnefylt 2023. I går opptrådte hun på Madison Square Garden, hvor hun ga en kunngjøring til publikum. – Jeg har noe veldig spennende å dele med deg noen timer før resten av verden finner ut av det.

For omtrent et år siden spurte Mattel meg om jeg var interessert i å lage min egen Barbie-dukke. Jeg ble overveldet og tenkte «vil hun se ut som meg? Vil hun ha min sjel og mitt hjerte?”. Når jeg ser på henne, ser jeg mitt 27 år gamle jeg. Jeg er henne og hun er meg, sa Nicks under konserten. Hun fortalte videre at hun hadde dukken med seg i tre måneder og viste den deretter til publikum. Se klipp her:

@livenation Stevie Barbie you have our hearts 🥹 #stevienicks #stevienicksbarbe #steviebarbie ♬ original sound - Live Nation Concerts


 

Dukkens design er inspirert av Nicks 70-tallsstil, med svart kjole, kappe, støvler og tamburin. – Da jeg fant det ut, ble jeg kastet tilbake til da de første Barbie-dukkene kom ut i 1959 og mamma kjøpte en til meg. Hun samlet lenge og da jeg ble med i Fleetwood Mac var jeg selv samler, sier Nicks i et intervju med USA Today. Se bilder fra «barbie» Instagram-kontoen her:

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Barbie (@barbie)


Dukken er tilgjengelig for samlere fra i dag og koster rundt 600 SEK.

 


 

 

ANNONCE