Nyhet

Robbie Williams: "Jeg er i den mannlige overgangsalderen"

Den britiske artisten Robbie Williams forteller om det ville 90-tallet og hvilke spor det har satt på helsen.

Robbie Williams begynte sin karriere som medlem av guttebandet Take That, som resulterte i flere hits på topplisten i Storbritannia, inkludert sanger som "Relight My Fire", "Everything Changes" og "Back For Good". Etter å ha startet sin solokarriere i 1997, har han oppnådd suksess med sanger som "Angels", "Millennium" og "Feel".

8. november slippes en Netflix-dokumentar om Robbie Williams, og ifølge ham er opplevelsen av å se dokumentaren som å være vitne til en langsom og traumatisk krasj.

«Det var surrealistisk», sier han i et intervju med The Sun.


Robbie Williams nærmer seg 50 år og reflekterer åpent over effektene årene har hatt på ham.

"Håret blir tynnere, testosteronet mitt har forlatt bygningen, det samme med serotonin, og dopamin sa farvel for lenge siden. Jeg har brukt opp alle de fine naturlige godsakene. Jeg er i den mannlige overgangsalderen," sier kunstneren.

Dokumentaren gir også et innblikk i Robbie Williams tidligere problemer med alkohol- og narkotikamisbruk, og han innrømmer at «festårene» har hatt en kostbar innvirkning på hans liv og helse.


Til tross for disse utfordringene har han funnet en ny balanse i livet siden 2010 da han giftet seg med Ayda Field, som han har fire barn med.

"Akkurat nå vil jeg beskrive meg selv som en veldig glad eremitt som har en lett versjon av frykt for plassen. Og det fungerer for meg," sier Robbie Williams.

 


ANNONCE