Nyhet

KISS - bandets siste spillejobb blir vist på live-sending

2. desember vil fans over hele verden kunne se rockebandets siste spillejobb noensinne hjemmefra.

Rockelegenden KISS er for øyeblikket på siste etappe av sin End Of The Road-avskjedsturné. Turen gjør sitt neste stopp i Edmonton, Alberta, fredag ​​kveld og avsluttes med to show på Madison Square Garden i New York 1. og 2. desember.

Den aller siste konserten vil være tilgjengelig for streaming for fans globalt via PPV klokken 02:00 norsk tid 3. desember. Streamen vil koste rundt 440 NOK.

I sommer spilte bandet sin siste spillejobb på mprsl jord. Det samme gjelder svensk jord. Våre kollegaer i GAFFA SE benyttet derfor anledningen til å snakke med Gene Simmons og Paul Stanley om den forestående slutten.


"De to siste showene er på Madison Square Garden og da vil turnébandet slutte. Det blir filmer, tegneserier, et museum, et show i Las Vegas og mer. Men vi slutter å turnere av en veldig viktig grunn Du elsker Stones, og det gjør jeg også. Og Radiohead, og mange andre band. Men de gjør ikke det vi gjør. Vi er det hardest arbeidende bandet av alle," sa Gene og fortsatte:

"Se for deg Bono som løper rundt på scenen i 20 cm platåsko som veier like mye som bowlingkuler og med en 20 kg kroppsrustning. Konsertene vil knekke deg, vi kan ikke og vi vil ikke gjøre dette når vi er for gamle. Vi slutter av respekt for fansen mens vi fortsatt kan. Jeg vil ikke at vi skal ende opp som Elvis - oppblåste, feite og liggende nakne på gulvet i Las Vegas. Jeg vil at folk skal huske et band som leverte helt til slutten . Vi har alle sett band vi elsker holde på for lenge. Solobandet mitt skal spille spillejobber og turnere, jeg har ingen planer for øyeblikket, men jeg er overrasket over hvor godt mottatt vi har blitt i Europa. Men band med sminke og det store showet, det avsluttes 2. desember i New York."

 


ANNONCE