Nyhet

Jennifer Lopez’ «THIS IS ME…NOW: the Album» og «THIS IS ME…NOW: the Film» slippes 16. februar 2024.

J. Lo er tilbake!

Jennifer Lopez’ lenge etterlengtede musikalske opplevelse THIS IS ME…NOW begynner med utgivelsen 16. februar 2024 av et nytt album og en ny film som er inspirert av musikken.

Utgivelsen av THIS IS ME…NOW, Lopez’ første studioalbum på nesten et tiår, feirer jubileet for søsteralbumet «This is Me…Then», og fullfører samtidig en 20 år lang reise. Albumet, skrevet og produsert av Lopez og Rogét Chayed sammen med blant andre Angel Lopez, Jeff "Gitty" Gitelman, HitBoy, Tay Keith og INK, blander uanstrengt R&B, moderne poplyder og hiphop-beats, i kombinasjon med Lopez’ signaturvokal.

"Dette er Lopez mest ærlige, nære og personlige utgivelse til nå!" sier presseskrivet.

Videre står det: «THIS IS ME…NOW» er som ingenting du noen gang tidligere har sett fra Jennifer Lopez; et narrativ som blir drevet av en intim, reflektert, sexy, morsom og svært underholdende musikalsk og visuell reimaginering av hennes offentlig granskede kjærlighetsliv. Sammen med regissør Dave Meyers skaper Lopez en sjangerredefinerende og oppslukende filmopplevelse: en ekstravagant visuell lydfest med imponerende koreografi, stjernespekkede gjesteroller, kostymer, kulisser og bilder verdige en storfilm. Selv om det hele er et forbløffende levende og kulørt skue, er filmen til syvende og sist en inderlig ode til Jennifers reise mot selvhelbredelse og evig tro på eventyravslutninger. Publikum vil bli sittende igjen med følelsen av håp om at ekte kjærlighet kan være mer enn bare en drøm."


Amazon MGM Studios har kjøpt og vil gi ut Nuyorican Productions’ «THIS IS ME…NOW: The Film» på Prime Video i mer enn 240 land og territorier over hele verden. 

Den første singelen fra albumet, «Can't Get Enough», slippes onsdag 10. januar 2024, og er tilgjengelig for forhåndslagring i dag på alle store streaming-plattformer.

ANNONCE