Nyhet

20 år gammel bergenser 8lanco klar for verdensherredømme med ny EP

Etter å ha sluppet 3 singler, "WALK AWAY", "LONELY ROAD" og "WITHOUT U", ligger slippet av EP'en POLAROIDS for tur 1. Desember.

20 år gamle 8lanco har på kort tid fått oppmerksomheten til store plateselskap som Interscope og Capitol Records, fått over 40 millioner avspillinger på Snapchat på låten "BESTIE", fått fullt stipend av den anerkjente produsentduoen Stargate for å delta på deres musikkskole LAAMP i LA , hatt hyppige turer til LA for å jobbe med grammy nominerte og billboard-akutelle produsenter, blitt listet på P3 og P1 med låtene sine, og skaffet seg en stor fanbase på TikTok med over 40 000 følgere.

1. Desember slipper han EP'en POLAROIDS med singelen, "Alone Isn't Lonely" som fokuslåten på prosjektet. En låt om å ikke nødvendigvis være ensom selv om han er i eget selskap - en viktig lekse når man er midt i suppa av verdens største bransje-by;

"Jeg hadde en studioøkt og hadde ingen anelse om hva som skulle komme ut av den. Plutselig dukket linjen 'On my own, on my own, but alone isn't lonely' opp. Jeg elsker historien som sangen forteller."


Han fortsetter: "- EP-en ble laget i to vidt forskjellige miljøer. Halvparten på soverommet mitt i Norge, den andre halvparten i studioene i Los Angeles. En kul kontrast å se tilbake på, synes jeg."

I ryggen har 8lanco det bryggende Bergen-baserte labelet/managementet Get FAT. music Group, grunnlagt av lokale Aldin Duratovic. En svært imponerende gjeng bestående av bransje-bevisste ildsjeler. Ansatt manager og Masterclass-profil, Ali Al-Easawie, forteller følgende i et intervju med Music Norway:

"Innenfor Get FAT. Music Group setter vi fellesskapet i sentrum av alt vi gjør. Vår suksess, både nasjonalt og internasjonalt, er en direkte konsekvens av vår evne til å samarbeide effektivt."


I forkant av EP-slipp kan du sjekke ut musikken til det bryggende stjerneskuddet under:

 


 

ANNONCE