Nyhet

Playboi Carti og Travis Scott klare med ny video - se den her

De to profilerte rapperne har nettopp sluppet sin fjerde låt sammen

Playboi Carti, den Atlanta-fødte rapperen bak hits som "Location", "Sky" og "Magnolia," er tilbake på musikkscenen. Etter stillheten siden utgivelsen av 2020s seksstjerners album Whole Lotta Red, avslørte rapperen i et intervju i april 2022 med musikkmagasinet XXL at han har et nytt album på vei, ganske enkelt kalt Music.

Han samplet nylig sanger som «2024», «Different Day» og «H00dByAir», i tillegg til at han var med på Idol-singelen «Popular» med The Weeknd og Madonna tidligere i 2023.

Playboi Carti, kjent for sin unike vokal og musikalske mumle-rap-eksperimenter, har nettopp sluppet den nye sangen «Backr00ms» i samarbeid med Travis Scott. Dette er fjerde gang Carti og Scott samarbeider om en sang, og den nye innsatsen følger deres tidligere hits som «Fe!n», «Love Hurts» og «Green & Purple».


Playboi Carti kunngjorde tidligere i år sin retur til Danmark for første gang siden opptredenen på Roskilde Festival i 2017. I kunngjøringen ble det opplyst at Carti ville innta Royal Arena i København som en del av sin Antagonist Tour, hvor han blir ledsaget av Destroy Lonely , Ken Xarson og Homixide Gang som støtte.

I februar 2023 ble Playboi Carti arrestert på siktelse for overgrep og forsøk på å kvele sin gravide kjæreste.


 

ANNONCE