Nyhet

Nya voldtektsanklager mot Diddy

En fjerde kvinne anklager Sean "Diddy" Combs for voldtekt og har anlagt søksmål mot ham i en domstol i New York. Diddy benekter anklagene.

Kvinnen anklager Diddy, sammen med to andre menn, for å ha dopet og voldtatt henne i et studio i New York i 2003, da kvinnen var 17 år gammel.

Combs benekter anklagene, og sier i en uttalelse at han de siste ukene har sittet stille mens folk forsøkte å begå «karakterdrap på ham» og «ødelegge hans rykte og arv».

"- Det har blitt rettet motbydelige anklager mot meg av enkeltpersoner som håper på en rask penge. La meg være helt tydelig: Jeg har ikke gjort noen av de grusomme tingene som påstås." Jeg vil kjempe for meg selv, familien min og sannheten, sier han.


Det var i midten av november at Diddys ekskjæreste Cassie første gang anklaget artisten for voldtekt og overgrep. Dagen etter meldte begge at de hadde inngått forlik og at alle var fornøyde med forliket.

Så kom nye voldtektsanklager mot rapperen fra en kvinne som uttalte at Diddy dopet og mishandlet henne i 1991. Ifølge en talsperson for Combs var også disse «oppdiktet og ikke troverdig».

Noen dager senere kom en tredje kvinne frem og saksøkte Diddy for seksuelle overgrep og vold. En talsperson for Combs benektet anklagene og kalte dem «fabrikerte» og «ikke noe mer enn et forsøk på å melke penger» ut av rapperen.


ANNONCE