Nyhet

DET HATEFULLE TRØNDELAG-BANDET 'DAMAN SHUREK' MED NY LÅT

DAMAN SHUREK HATER HVERANDRE, DEG OG RUMPETASKER + at de lager fet musikk

Med inspirasjon fra Pissed Jeans, Jesus Lizard og drittsekkete Oasis-frontmann, Liam Gallagher, har banden i Daman Shurek, som egentlig hater hverandre, prøvd å lage rock. Det låter som en lapskaus av fuzz, mugg i veggen og bråk, av den bra sorten.

«Er det noen her som har sånn rumpetaske? Kan de rekke opp en hånd? Da er dette en fuck you til deg!» ropte Daman Shurek fra scenen.

På Victorias knøttlille scene spilte artisten med festivalens kanskje mest aktuelle ordspill som navn. Daman Shurek er ikke et rockeband for de med sarte sjeler eller underliggende hjerteproblemer.


Etter at bandet gikk på klokken 21 fulgte en halvtime med ørevrengende og deilig bråk. Sint bass, enda sintere trommer og en gitar som minnet om lyden fra en døende hest, ble sendt mot publikum med tilsynelatende voldelige intensjoner. Konsertopplevelsen ble dermed en blanding av ubehag, velbehag og følelsen av å bli sprengt i filler. En konsertopplevelse vanskelig å glemme; på godt og vondt. Har du innestengt aggresjon, men vil unngå en middels lang fengselsdom? Dra på Daman Shurek konsert!

Her er deres nye låt, "Dog Doggy Dogs": 


ANNONCE