Nyhet

Cindy Laupers på The Hives-låt - ønsket ikke oralsex-tekst i julesang

Julesangen A 'Christmas Duel' var i ferd med å ikke bli så tvetydig som den er. Dette er fordi Cyndi Lauper viste skepsis ovenfor å synge om å ha oralsex med moren til Pelle Almqvist.

The Hives ga ut julesangen "A Christmas Duel" i 2008. Per Almqvist, også kjent under artistnavnet Howlin' Pelle, synger der sammen med 80-tallsikonet Cyndi Lauper.

I denne ukens episode av det svenske tv-showet til Carina Bergfeldt forteller Pelle at sangen handler om hvordan livet kan se ut – om et par som krangler i julen og prøver å si det verste til hverandre. Tekstene inkluderer linjer som: "Jeg har ødelagt din fars bil / og gikk ned på moren din".

Pelle sier i programmet at Cyndi anså teksten for å være for «tvetydig», noe som gjorde henne usikker på å synge teksten og ønsket å gjøre om sangen.


«Hva ville du at hun skulle synge?» spør Bergfeldt.

"Det er nok noe med det at hun skulle ha vært utro og hatt oralsex med moren min. Men hvis du hører en fin sang, tenker du ikke på sånt, det faller liksom under radaren," svarer Pelle.

I følge The Hives-frontmann hadde Cyndi meninger om den linjen, men at en "engasjert korist" hoppet inn og fikk henne til å ombestemme seg.


"— Nå er hun nok veldig glad for at det ble som det ble."

Hør sanger her:


ANNONCE