Nyhet

Charli XCX skriver musikk til Britney Spears sitt comeback-album

Den britiske elektropopstjernen jobber med Britney Spears sitt nye album, melder The Sun. Det vil være Spears første plate siden 2016.

Britney Spears forbereder seg på et comeback til musikkscenen etter en pause siden hennes 2016-album Glory, ifølge The Sun. Etter en lang juridisk kamp med faren om vergemål, ble Jamie Spears fjernet fra rollen som verge i 2021.

Den amerikanske sangeren har imidlertid gjort gjesteopptredener på låter som Mind Your Business av will.i.am og Elton Johns Hold Me Closer fra 2022.

Kilder avslører nå at Charli XCX antas å være en del av forfatterteamet for Britney Spears sitt kommende album. Arbeidet med den hemmelige platen har pågått i lang tid og forventes utgitt i 2024.


"Charli har en imponerende merittliste når det kommer til å skrive smarte poplåter," sa kilden til The Sun. "Hun gikk i studio tidligere i år for å lage sanger med Britneys veiledning om hva hun leter etter. Resultatet ble en virkelig sterk sang som forventes å bli en del av albumet".

Den britiske popartisten hadde tidligere skrevet sanger til Spears' album Britney Jean i 2013, men ingen av dem kom inn på plata. Hun skulle også dukke opp på en remiks av Slumber Party, men ifølge et intervju i fjor på Watch What Happens Live With Andy Cohen sa hun at "det fungerte ikke med timingen og alt".

I tillegg til samarbeidet med Britney Spears, har Charli XCX jobbet med sin egen musikk – inkludert det anerkjente albumet Crash fra 2022, inkludert samarbeid med forloveden, George Daniel fra The 1975 og svenske Robyn.


ANNONCE