Nyhet

Miley Cyrus kommenterer Sinead O'Connor-bråket - ti år senere

Miley Cyrus kommenterer på sin tidligere krangel med Sinead O'Connor.

I 2013 ga den da 20 år gamle Miley Cyrus ut hitlåten Wrecking Ball, som ble akkompagnert av en musikkvideo hvor hun var kliss naken. Det tok ikke lang tid før den irske sangeren Sinead O'Connor åpent kritiserte Cyrus i et brev, der hun skrev at hun ved å gi ut sangen hadde latt seg utnytte av musikkindustrien.

O'Connor stilte spørsmål ved Cyrus' beslutning å la seg selv bli fremstilt seksualisert i musikkvideoen, som hun følte reduserte henne til et objekt, og sammenlignet det med prostitusjon. Cyrus reagerte på dette ved å latterliggjøre O'Connors mentale helse og sammenligne henne med Amanda Bynes, en skuespillerinne som hadde et offentlig sammenbrudd og sykehusinnleggelse samme år


Etter ti år har Miley Cyrus nå valgt å ta til ordet og kaste lys over den gamle feiden. Denne gangen uttrykker hun overraskelse over at andre kvinner, spesielt de som selv har vært i lignende situasjoner, gikk imot henne i stedet for å støtte henne, melder NME. Cyrus understreker at hun var ung da den offentlige spliden fant sted, og fortsatte intervjuet ved å hylle Sinead O'Connors minne. – Barndomstraumene våre kommer opp på merkelige måter, og jeg tror jeg hadde blitt dømt så lenge for mine personlige valg at jeg bare var utslitt. Endelig hadde jeg begynt å ta mine egne avgjørelser. At det ble tatt fra meg gjorde meg dypt opprørt. Gud velsigne Sinead O'Connor, virkelig, virkelig, virkelig, sier Cyrus.

 

ANNONCE