Nyhet

KRYPTISK OG KREATIVT: Avslører Rolling Stones nytt album i en glassreklame?

Dedikerte fans spekulerer at Rolling Stones på veldig oppfinnsomt vis har teaset et kommende album i en glassmester-reklame

Det høres faktisk helt absurd ut. At Rolling Stones på mystisk vis skulle ha markedsført et kommende album i en glassmesterreklame.

Men det er det mange fans tror er tilfelle. En ekstremt kryptisk og angivelig falsk annonse for en glassmesterbedrift har skapt stor debatt – og ikke minst håp – blant Rolling Stones-fans verden over.

Den kontroversielle annonsen dukket opp i det London-baserte mediet Hackney Gazette og ser ved første øyekast ut som en vanlig reklame for et glassreparasjonsfirma.


Men, ser du nærmere på annonsen, oppdager du flere «skjulte» referanser til det populære rockebandet The Rolling Stones.

Det skriver CNN.

Morsomme ledetråder

Spesielt uttrykket "Our friendly team promise you satisfaction. When you say gimme shelter we'll fix your shattered windows", har fått fansen til å skrike, ettersom teksten refererer til noen av rockebandets største hits - nemlig Satisfaction og Gimme Shelter.


På samme måte, hvis du ringer nummeret oppgitt i annonsen, vil du bli møtt av en stemme som sier med en tydelig britisk cockney-aksent "velkommen til Hackney Diamonds, glassreparasjonsspesialister. Ikke bli sint, få det fikset".

På nettsiden hackneydiamonds.com kan du også registrere deg for ytterligere informasjon. Navnet og nettsteddomenet ble rekvirert allerede i april i år, så det er ikke et brå inngrep at Rolling Stones slipper et album.

Ifølge annonsen ble 'selskapet' Hackney Diamonds etablert i 1962 – samme år som The Rolling Stones ble dannet.


Angivelig har Rolling Stones invitert sin gamle bassist Bill Wyman, som forlot bandet i 1993, til å bli med dem på et spor, akkurat som gamle konkurrenter fra The Beatles, Paul McCartney og Ringo Starr, også ble invitert til studio, hvor Elton John sies også å ha bidratt. 

Ingen informasjon om albumet er imidlertid offisielt bekreftet. Fans av Rolling Stones må imidlertid vente til begynnelsen av oktober på utgivelsen av det nye albumet, ifølge flere medieoppslag.

 


 

 

ANNONCE