Nyhet

Internett spekulerer i Harry Styles' påståtte spytteangrep

Harry Styles får gjennomgå under filmfestivalen i Venezia.

Det er mye støy rundt filmen Don't Worry Darling om dagen, hvor artisten Harry Styles spiller en hovedrolle. Filmen hadde premiere på filmfestivalen i Venezia 5. september.

I et mye sirkulert klipp snakker det tidligere One Direction-medlemmet om at «min favorittdel ved filmen er at den føles som en film». Det har selvfølgelig ikke fått gå forbi i stillhet. 

 Men det slutter ikke der. Etter et klipp fra premieren hvor Harry Styles og skuespiller Chris Pine sitter ved siden av hverandre, har det nå kommet spekulasjoner om Harry faktisk spytter på kollegaen eller ikke.

TMZ, blant andre, rapporterer om hendelsen, men representanter for Chris Pine har på sin side benektet hendelsen og sier det er «fullstendig oppspinn og resultatet av en bisarr nettillusjon som er klart misvisende og åpner for tåpelige spekulasjoner».


I det nevnte klippet har Harry Styles nettopp holdt en tale og er på vei tilbake til setet sitt. Rett før han setter seg, gjør han et trekk mot Chris Pine og mange hevder at en mindre klyse sendes mot Chris Pines knær. Mange peker også på Pines reaksjon like etterpå når han ser ned, smiler og brått slutter å klappe.

Her er det samtidig en teori om at Pine faktisk finner solbrillene sine, derav reaksjonen.

Spytt eller ikke spytt, internett er våken. Vi har samlet noen oppsiktsvekkende memes rundt den påståtte spyttehendelsen. 

Hva skjer for eksempel hvis du kaster en geit inn i spillet?


Til og med Jason Derulo lider Harry Styles spytteklyse på det absolutt verste stedet:


Og slik som dette blir det om man blandet inn John F. Kennedy-mordet midt oppi alt. 


En annen på samme tema (Seinfeld-fans tar den):


Hva enn du gjør, ikke la Harry Styles hilse på din hund. 


Og en avsluttende oppsummering av det hele: 


@bennydrama7

Darling? I’m worried!! 😩😩

♬ original sound - Benito Skinner

ANNONCE