Nyhet

The Rolling Stones i gang med nytt album

Albumet blir bandets første selvskrevne musikk på 18 år.

Veteranene i The Rolling Stones holder det gående. Etter å nylig ha turnert og feiret seksti år som band, planlegger de nå å gi ut et nytt album neste sommer, ifølge The Sun.

Det nye albumet blir bandets første selvskrevne musikk på 18 år, siden A Bigger Bang i 2005. Det vil også være deres første fullengde-album uten trommeslager Charlie Watts, som gikk bort i august 2021.

– Etter Charlie gikk bort, var det litt usikkert hva som ville skje videre, sier en kilde til avisen og fortsetter:


– De hadde booket arenadatoer så de kjøre på, men etter det var det uklart hvordan fremtiden så ut. Nå har de hatt tid til å tenke på det og føle at det riktige er å fortsette å gjøre det de alltid har gjort som et band, å lage ny musikk og forhåpentligvis komme dra på turné for å fremføre den for fansen, sier kilden.

Ifølge The Sun vil en turné i USA, Sør-Amerika og Europa sannsynligvis følge bandets neste utgivelse.

Keith Richards har fortalt i et tidligere intervju at Stones startet et nytt album mens Charlie Watts fortsatt var i live, men at han gikk bort halvveis i prosessen. I Rolling Stone-intervjuet sa Richards også at hvis bandet ønsket å fortsette innspillingen, ville trommeslager Steve Jordan ta Watts plass.


Lytt til Keith Richards sitt intervju med bandets navnebror her:

ANNONCE